teatimes.blogg.se

Jag är en tjej på 26 år som kämpar med att bli frisk från anorexi. jag har haft en ätstörning i 9 år och anorexi i 7 år så nu vill jag en gång för alla bli frisk och börja leva ett liv i frihet. Jag är intresserad av kost och hälsa och är vegetarian sen ca 10 år tillbaka. Mina intressen är min hund, att läsa, skriva, se TV-serier och träffa vänner och familj. I mitt friska liv älskar jag att träna och röra på mig och det motiverar mig att bli frisk.

Trött

Publicerad 2014-05-24 11:36:08 i Ätstörningen,

Efter två nätter med max en timmes sömn per natt, om ens det, så är jag trött. La mig på en filt i solen ett tag och somnade kanske en halvtimme. Men måste försöka hålla mig vaken resten av dagen för att få bästa tänkbara förutsättningar inför natten.
 
Mamma tyckte jag lät drogad i morse när vi pratade, att det var svårt att höra vad jag sa. Vilket inte är så konstigt med tanke på alla mediciner jag har. Sjuksköterskan ska prata med läkaren om att lägga till en till tablett på kvällen för att förebygga ångesten påkvllen och natten, Då kommer jag  6-7 olika mediciner på kvällen varav alla är på högst tillåtna mängden eller till och med mer på vissa :/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela